Ügymenet

Ön érdeklődhet a honlapon keresztül illetőleg telefonon is tájékozódhat arról, hogy az adott jogi problémája, kérdése a tevékenységi körömbe tartozik-e. Tájékoztatás az óradíjat illetően.

Konzultációs időpontot szintén egyeztethetünk telefonon, vagy e-mailen keresztül.

Az előre egyeztetett időpontban történő konzultáció, tanácsadás során feltárásra kerül az adott ügy minden részlete, azaz a "tényállás".  Az első konzultáció  óradíjas elszámolásban történik,  ennek időtartama általában 1 óra. Ekkor tudjuk megbeszélni azt is, hogy szükségesek-e további jogi lépések az ügyében, ennek mennyi az átfutási ideje és mennyi az ügyvédi munkadíja, valamint az egyéb járulékos költsége (bíróság felé fizetendő illeték, szakértői díjak). Az is lehet, hogy Önnek egy konzultáció elegendő a kérdése megválaszolásához és nincs szükség jogi képviselő megbízására.

Ezt követően - szükség szerint - elkészítésre kerül a meghatalmazás és az ügyvédi megbízási szerződés, melynek során Ön rendelkezésemre bocsát minden olyan iratot és adatot, mely az adott ügy ellátásához szükséges.

Ezt követően a megbízás ellátása során lehetőség nyílik e-mailben, vagy telefonon  történő konzultációra is.

A képviselet ellátása során nagy figyelmet fordítok arra, hogy Ön minden - az ügy lényegét érintő - iratot megkapjon tőlem elektronikus formában is (word-ben, illetve az érkező iratokat pdf-ben).